Fleksibilno i optimalno rešenje za štampu prilagođeno malim, srednjim i velikim biznisima

Superioran kvalitet štampe uz uštedu vremena, električne energije, manje servisnih intervencija i negativnih uticaja na životnu sredinu.

CO2 je nešto o čemu nikada ne bismo razmišljali kada su štampači u pitanju, ali u današnjoj eri kada sve više brinemo o životnoj sredini i proizvodnja CO2 direktno utiče na vaše troškove i okruženje u kojem živite.

Prelaskom sa laserske tehnologije na Epson rešenje u roku od 60 meseci možete proizvesti 10.000 kg CO2 manje, i to nije sve – Epson rešenje ostavlja do 98% manje otpada od potrošnog materijala.

Naši multifunkcijski uređaji za biznis korisnike omogućavaju Vam:

do 86.000 oštampanih stranica bez potrebe za promenom mastila

do 98% manje potrošnog materijala

do 54% manji utrošak električne energije

Visoke performanse, minimalne intervencije

Naši uređaji Vam omogućavaju da budete produktivniji. Zbog toga što naša Heat-Free tehnologija omogućava štampu bez upotrebe toplote, štampanje prve stranice kod Epson biznis štampača je gotovo trenutno. Takođe, ova tehnologija omogućava značajnu uštedu električne energije, ali i konstrukciju uređaja i koja je jednostavnija, zbog čega ima mnogo manje kvarova i prekida u radu kada je potrebna intervencija.

Brže, efikasnije i održivije štampanje uz značajnu uštedu

Uz naše uređaje, potpuno besplatno, dolazi i bogat portfolio softverskih rešenja koja Vam omogućuju lako praćenje, upravljanje i kontrolu nad uređajima i dokumentima, kao i napredne mogućnosti automatizacije procesa. Pored toga, kroz naša rešenja omogućena je daljinska dijagnostika uređaja bez ugrožavanja bezbednosti Vašeg sistema.

Štampači i multifukcijski uređaji se kupuju na duže staze, a uz naša rešenja vremenom će i uštede i zadovoljstvo korišćenja biti još veći.

Da li ste znali?

Koristeći laserske štampače u periodu od 36 meseci, ako dva puta dnevno štampate po nekoliko stranica (a 86% svih poslova štampe je do 3 stranice dužine) u čekanju da štampa počne izgubićete celu jednu radnu nedelju. Pogledajte video.

Da li želite više informacija?

Podelite sa nama osnovne informacije i naš tim će napraviti ponudu koja je potpuno u skladu sa Vašim željama i potrebama.

5 + 13 =